Werken met weekcontracten: flexibiliteit troef

Wanneer je werkt met flexibele medewerkers, op basis van weekcontracten, wil je liefst zo weinig mogelijk kopzorgen op administratief en juridisch vlak. Via de online tool van Payroller worden jouw medewerkers online ingeschreven én verloond.

Automatische afhandeling van flexibele tewerkstelling

Hoe werkt het? Jij brengt zelf flexibele medewerkers aan, Payroller plaatst ze onder een weekcontract, als uitzendkracht in jouw bedrijf. Via de handige tool van Payroller beheer jij alles zelf online: van inschrijving tot verloning. En dit op een zeer eenvoudige manier!

 

Wat zijn de voordelen van werken met weekcontracten voor bedrijven?

Geen sociaal secretariaat en interimkantoor meer nodig

Payroller wil de complexe wereld van flexibele tewerkstelling zo makkelijk mogelijk maken voor werkgevers. Aan de hand van een digitaal platform én een persoonlijke aanpak maken we dit mogelijk. Jij hoeft geen sociaal secretariaat of klassiek interimkantoor meer onder de arm te nemen om je uitzendkrachten met weekcontracten te laten werken. Payroller is een all-in-one-service! Samenwerken met slechts 1 externe partner in plaats van meerdere, is niet enkel efficiënter maar scheelt ook financieel een grote slok op de borrel. Bovendien ga je veel persoonlijker aan de slag als je kiest voor Payroller, want je hebt geen tussenpersoon meer nodig!

Juridische en administratieve ontzorging

De vraag naar flexibele tewerkstelling wordt groter en groter. Als bedrijf is het tamelijk complex om een poule aan medewerkers op en af te bouwen. Payroller staat garant voor een juridische en administratie ontzorging. De tool is ontwikkeld vanaf nul, vanuit het standpunt van de zaakvoerder en HR manager. Weekcontracten aanmaken is kinderspel!

 

Waarom kiezen voor Payroller?

Het gemak van instant flexibele contracten

Met de handige tool van Payroller maak je dag- of weekcontracten aan alsof het niets is. Het aanmaken duurt écht minder dan 1 minuut! Je kan de contracten automatisch laten herhalen tot een bepaalde periode. Aangezien de verzending én ondertekening van de contracten uitsluitend digitaal gebeurt, kan je rekenen op een vliegensvlugge start van je medewerker!

Juridische dekking

Payroller zorgt er graag voor dat je zorgeloos flexibel kan werken. Door middel van slimme validaties van minimumlonen, statuten en uurroosters hoef jij je geen zorgen meer te maken over het juridische luik. Payroller has got you covered!

Gegarandeerde uitbetaling

Voor de uitbetalingen van je medewerkers heb je niet langer een sociaal secretariaat nodig. Jij geeft als werkgever de prestaties van je medewerkers in, Payroller zorgt voor een wekelijkse berekening van de lonen, verzorgt de loonbrieven en voert alle uitbetalingen netjes uit.

Beheer flexibele medewerkers

Of je nu werkt met arbeiders, bedienden, studenten, interimkrachten of flexi’s: alle statuten zijn mogelijk. Medewerkers kunnen zichzelf inschrijven via de selfservice module. Payroller doet overigens geen selectie van profielen, jij beheert je medewerkers volledig zelf!

24/24u ondersteuning

Altijd een antwoord op je vragen? Reken op een persoonlijke en deskundige ondersteuning, met een uitgebreide FAQ en een persoonlijke chatfunctie. Payroller staat 24/24u en 7 dagen op 7 voor je klaar. Ideaal voor bedrijven die vooral in het weekend of na de werkuren nood hebben aan flexibel inzetbare krachten. Bij uitzendkantoren kan je doorgaans enkel tijdens de week terecht, waardoor je in het weekend geen medewerkers kan inschrijven of moet rushen om de planning te bezorgen tegen het einde van de werkdag. Bij Payroller heb je alles in eigen handen, maar mét een 24/7 support!

API en CSV import

Importeer je weekcontracten makkelijk via een CSV-tekstbestand of connecteer je software rechtstreeks met Payroller via onze software-interface API.

Volautomatische Dimona-aangifte

Aan de hand van de Onmiddellijke Aangifte of de Dimona geeft de werkgever iedere in- en uitdiensttreding aan bij de RSZ. De Dimona-aangifte is verplicht voor werkgevers uit de private en publieke sector. Dankzij Payroller geniet je van een automatische Dimona-aangifte, digitale ondertekening en verzending van contracten. Dit gebeurt automatisch bij het aanmaken van een contract dus geen dubbel werk meer! Je kan tevens de status van de aangifte raadplegen. Een extra voordeel ten opzichte van een traditioneel uitzendbureau, dat voor prestaties in het weekend extra Dimona-kosten aanrekent. Bovendien is het ook mogelijk om contracten/Dimona’s kosteloos te annuleren of te wijzigen als een opdracht bijvoorbeeld niet kan doorgaan.

Aan de slag

Ben je getriggerd door de belangrijkste features maar wil je álle ins en outs van de tool zien? Of heb je nog vragen over het inschrijven van flexibel personeel? Vul dan snel het contactformulier in. Het team van Payroller staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via een persoonlijke intake. Nadien kan je rekenen op telefonische begeleiding en support via de online chat.

Jij hebt de touwtjes in handen, maar staat er niet alleen voor!


Bereken dan hier je uurtarief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alles van Payroller en de payroll wetgeving in België.