2 min read

"Een handige online tool die ons een hoop zorgen bespaart"

Thana-lab BV uit Aalter is gespecialiseerd in funerair en forensisch transport en post-mortemzorg. In mensentaal: het bedrijf is actief in het vervoer van overleden personen en werkt vaak voor politionele en gerechtelijke overheden. "Payroller stelt ons in staat om onze opdrachten snel en secuur uit te voeren", getuigt zaakvoerder Peter Van de Voorde. 

Als een stoffelijk overschot op een openbare plaats wordt aangetroffen, moet dat op een professionele, serene en veilige manier worden geborgen. Daar komt uiteraard veel expertise bij kijken. Die hebben Peter Van de Voorde en zijn team in overvloed. Toch is elke nieuwe opdracht altijd weer een beetje spannend. "Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook op zon- en feestdagen", vertelt Peter. "Een oproep komt vaak onverwacht. En toch willen wij binnen de 10 minuten kunnen vertrekken. Aangezien wij volgens het boekje werken, houdt dat in dat ik eerst nog het contract voor mijn gelegenheidswerker in orde moet brengen. Wel, daarvoor is Payroller echt een ongelooflijk handige tool." 

Handige online tool.

Overzichtelijk en efficiënt

Alle gegevens uit Peters pool van gelegenheidswerkers staan kant en klaar in Payroller ingevuld. Zij geven hem ook wekelijks door op welke dagen ze beschikbaar zijn voor een eventuele opdracht. "Als ik iemand op pad wil sturen, moet ik alleen nog de datum en het aantal werkuren toevoegen", legt hij uit. "Het kost me hooguit een paar minuutjes maar ik ben juridisch meteen volledig in orde. De roosters en de planning in de tool zijn heel overzichtelijk en werken ook heel efficiënt. Werkt iemand wat korter of langer dan voorzien, dan kan ik dat moeiteloos aanpassen. En als er ergens een probleem opduikt, kan ik altijd bij Payroller terecht. Ja, ik kan oprecht zeggen dat Payroller me veel werk uit handen neemt en me heel wat zorgen bespaart." 

 

 

Snel en foutloos

Peter is dan ook formeel: Payroller is voor zijn werk in de funeraire sector een gigantische meerwaarde. "Ik weet 's ochtends doorgaans niet hoeveel medewerkers ik die dag zal moeten inschakelen en we hebben sowieso heel onregelmatige uren", vervolgt hij. "Voor ik Payroller kende, werkte ik met een sociaal secretariaat. Maar dat was zo onzorgvuldig dat ik telkens alles nog eens extra moest controleren. Het is gewoon veel beter om de personeelsplanning en -verloning in eigen handen te kunnen houden. Het gaat nu allemaal veel sneller en ik verspil niet langer tijd aan rechtzettingen. Zo kunnen we ons volledig focussen op een verdere optimalisering van onze dienstverlening. Want zeker op een plaats delict is een correcte berging van een lichaam van kapitaal belang. Je moet contaminatie van de sporen absoluut zien te voorkomen en ook het vervoer moet met de grootste voorzichtigheid gebeuren. Er is maar één kans om het forensisch onderzoek te laten slagen en onze bijdrage is daarbij cruciaal.”


Heb jij ook interesse om Payroller te gebruiken?

Bereken dan hier je uurtarief!

Bereken dan hier je uurtarief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alles van Payroller en de payroll wetgeving in België.