2 min read

"De ideale tool om à la minute een contract aan te maken"

Een plotselinge drukte, extra leveringen, heel veel weekendwerk: in de supermarktsector is het ontzettend belangrijk om vlot flexibele arbeidskrachten te kunnen inschakelen. Ann-Sophie De Clercq, zaakvoerder van AD Delhaize Lovendegem, ontdekte 5 jaar geleden al hoe handig Payroller daarvoor is.

"Naast ons vaste team doen wij ook heel vaak een beroep op flexi-jobbers en studenten", steekt Ann-Sophie van wal. "We plannen hen zoveel mogelijk op voorhand in, maar het gebeurt geregeld dat het plots veel drukker is dan verwacht en het alle hens aan dek is om alle werk gedaan te krijgen. Dan moet ik last minute op zoek naar extra mensen die onmiddellijk kunnen komen helpen. En dan moet ik ook meteen een contract voor hen kunnen opstellen. Daarvoor is Payroller echt ideaal. Zodra een medewerker in ons bestand zit, is een contract letterlijk in een paar klikken klaar."

À la minute een contract aanmaken.

Liever alles in eigen handen

Voordat Ann-Sophie Payroller ontdekte, werkte ze met traditionele interimkantoren. Maar daar waren volgens haar veel nadelen aan verbonden: "Wij hebben vooral in het weekend een grote nood aan flexibel inzetbare krachten, maar dan zijn de uitzendkantoren dicht, kan je daar niemand bereiken en kan je dus ook geen medewerkers inschrijven. Het systeem leent zich daar gewoon niet toe. Bovendien rekenen uitzendbureaus voor prestaties in het weekend extra Dimona-kosten aan.

Nee, geef mij dan maar Payroller: het onlineplatform werkt bijzonder efficiënt, is uiterst gebruiksvriendelijk en ook nog eens goedkoper dan een interimkantoor. Het is super handig dat we voor onze contracten geen externe partij meer moeten inschakelen en dat we dat nu in eigen handen kunnen houden. "In onze job is die 24/7 beschikbaarheid een enorme meerwaarde."     

 

 

24/7 beschikbaar

Daarnaast kan Ann-Sophie ook de persoonlijke aanpak heel erg appreciëren: "Als ik al eens een probleem heb, is Payroller altijd heel vlot bereikbaar. En als ik contact opneem via de chat, krijg ik sowieso binnen de 5 minuten een antwoord. De ondersteuning is werkelijk buitengewoon. Ook leuk meegenomen: je kan de applicatie even makkelijk op je smartphone gebruiken. Als ik in de winkel toevallig op een student bots die onmiddellijk een paar uurtjes kan inspringen, moet ik niet eens naar mijn bureau, maar kan ik het contract ter plaatse en à la minute aanmaken. Ik kan mijn collega-winkeldirecteurs die Payroller nog niet kennen alleen maar aanraden om het ook eens te proberen."


Heb jij ook interesse om Payroller te gebruiken?

Bereken dan hier je uurtarief!

Bereken dan hier je uurtarief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alles van Payroller en de payroll wetgeving in België.